Het barbecueseizoen nadert, maar dat stukje ribeye wordt alsmaar duurder. Wat is er aan de hand?

Bron: AD 

Bekijk hieronder een nieuwsitem van een externe bron. We hebben dit artikel met je gedeeld op onze website. 

  1. Extern
  2. Het barbecueseizoen nadert, maar dat stukje ribeye wordt alsmaar duurder. Wat is er aan de hand?

Het barbecueseizoen nadert, maar dat stukje ribeye wordt alsmaar duurder. Wat is er aan de hand?

2025-04-11 19:45:00  Deurne - Zin in een biefstukje, ribeye en goede hamburger? Wie zich voor een lapje rundvlees bij de slager of supermarkt meldt, schrikt van de prijzen. Toch zullen die naar verwachting nog verder stijgen. ,,Nu er veel boeren stoppen, wordt de markt zenuwachtig.”....

Het volledige nieuwsbericht is hier te lezen.

Foto van Lokaalnieuwshelmond.nl Redactie

Lokaalnieuwshelmond.nl Redactie

Het nieuwsartikel op deze pagina is niet door ons geschreven. Ga voor het volledige artikel naar de website van: AD

Persbericht insturen?

Wil jij ook een persbericht laten plaatsen op Lokaalnieuwshelmond.nl? Stuur ons dan een bericht!